Geplaatst op 17 maart 2020

Beste klant,

Wij als Van Soest & Partners willen u op elk moment van – uitzonderlijke – dienst zijn. Maar op dit moment is uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers onze hoogste prioriteit.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, hebben wij onze medewerkers geadviseerd om voorlopig zoveel mogelijk thuis te werken. Dit heeft verder geen gevolgen voor de telefonische bereikbaarheid van het kantoor en de medewerkers. Wij staan gewoon voor u klaar.

Onze kantoren blijven wel gewoon geopend tussen 08:30 en 17:00 uur (uiteraard met een minimale bezetting)

Om u in bezoeksituaties toch van dienst te kunnen zijn hebben we het onderstaande veiligheidsprotocol opgesteld dat tot nader bericht van kracht zal zijn.

Veiligheidsprotocol kantoorbezoek

Allereerst vertrouwen wij erop dat u ons kantoor niet bezoekt als u twijfelt aan uw eigen gezondheid.

 • Voor uw en onze gezondheid dient u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. Wij hebben desinfecterende handdoekjes voor u klaar liggen (indien voorradig !).
 • Indien mogelijk behoudt u minimaal 2 meter afstand van onze medewerkers.

Wij vertrouwen erop dat u als klant ons veiligheidsprotocol en de richtlijnen van het RIVM respecteert en in acht neemt om de gezondheid van uzelf en onze medewerkers te waarborgen.

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande maatregelen dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Deel dit bericht

Bel voor meer informatie

0412 – 45 90 00

of wij bellen u

Gerelateerde berichten

 • Internetconsultatie fiscale regelingen

  De staatssecretaris van FinanciËn heeft een internetconsultatie geopend over fiscale regelingen. Het kabinet heeft het voornemen om voorstellen te doen om fiscale regelingen te verbeteren of af te schaffen om het belastingstelsel eenvoudiger te

 • Kamervragen over registratie van hypotheekgegevens

  De minister van FinanciËn heeft Kamervragen beantwoord over de registratie van hypotheekgegevens door het Bureau Kredietregistratie (BKR). Op dit moment registreert het BKR hypotheken pas bij betalingsachterstanden van drie maanden of meer. Het BKR

 • UBO-register wordt minder toegankelijk door uitspraak Hof van Justitie EU

  De vierde Europese anti-witwasrichtlijn schrijft voor dat de lidstaten van de EU gegevens van de uiteindelijk belanghebbenden (UBO’s) van vennootschappen in een register moeten opslaan. De gegevens in dat register moeten toegankelijk zijn voor: de