Beste klant,

Wij als Van Soest & Partners willen u op elk moment van – uitzonderlijke – dienst zijn. Maar op dit moment is uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers onze hoogste prioriteit.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, hebben wij onze medewerkers geadviseerd om voorlopig zoveel mogelijk thuis te werken. Dit heeft verder geen gevolgen voor de telefonische bereikbaarheid van het kantoor en de medewerkers. Wij staan gewoon voor u klaar.

Onze kantoren blijven wel gewoon geopend tussen 08:30 en 17:00 uur (uiteraard met een minimale bezetting)

Om u in bezoeksituaties toch van dienst te kunnen zijn hebben we het onderstaande veiligheidsprotocol opgesteld dat tot nader bericht van kracht zal zijn.

Veiligheidsprotocol kantoorbezoek

Allereerst vertrouwen wij erop dat u ons kantoor niet bezoekt als u twijfelt aan uw eigen gezondheid.

  • Voor uw en onze gezondheid dient u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. Wij hebben desinfecterende handdoekjes voor u klaar liggen (indien voorradig !).
  • Indien mogelijk behoudt u minimaal 2 meter afstand van onze medewerkers.

Wij vertrouwen erop dat u als klant ons veiligheidsprotocol en de richtlijnen van het RIVM respecteert en in acht neemt om de gezondheid van uzelf en onze medewerkers te waarborgen.

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande maatregelen dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde berichten