Over de directie

Van Soest & Partners heeft in juli 2011 haar directie uitgebreid. Chris-Stan van Daal is als vennoot toegetreden, zodat de directie van Van Soest & Partners momenteel uit Frank Hanegraaf en Chris-Stan van Daal bestaat. Chris-Stan van Daal heeft de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent (AA) in januari 2007 afgerond en is sinds juli 2007 werkzaam bij Van Soest & Partners accountants en adviseurs.

Gevolgd door onlangs een grote toekomstgerichte stap voor Patrick van den Heuvel en Camiel Stokkermans. Zij tekenden op 3 maart 2022 hun partnerschap bij Van Soest & Partners.

Frank Hanegraaf (mede-directeur) heeft besloten om met ingang van 1 januari 2022 een stapje terug te doen en daarmee een deel van zijn aandelen te verkopen.

De directie is op zoek gegaan naar geschikte opvolging en is daarbij uitgekomen op twee interne ervaren krachten te weten Patrick van den Heuvel en Camiel Stokkermans. Patrick van den Heuvel vervult bij Van Soest & Partners de functie van AA / teamleider en Camiel Stokkermans de functie van salarisadviseur / P&O / teamleider. Mede hierdoor blijft het bekende dna-profiel en de kwaliteitskenmerken van Van Soest & Partners behouden voor zowel medewerkers als klanten, zoals laagdrempeligheid, betrokkenheid en informele werksfeer.

Van Soest & Partners is enorm trots dat de huidige directie op deze manier tot stand is gekomen en kijken samen met u uit naar een plezierige en zakelijke samenwerking in de toekomst.

Namens de directie,

Frank Hanegraaf, Chris-Stan van Daal, Camiel Stokkermans en Patrick van den Heuvel.

Wij hebben alle disciplines in huis die een volwaardig accountantskantoor in huis behoort te hebben. Daarnaast zijn wij een laagdrempelig kantoor met een persoonlijk karakter, maar wij leggen de lat wel hoog voor onszelf. Dat betekent, dat wij onze eigen werkwijze kritisch tegen het licht houden, maar daarnaast ook goed luisteren naar onze klanten. Door bovenstaande redenen zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Van links naar rechts Angelo Verhagen (teamleider MKB), Nicole Hanegraaf (teamleider en accountant), Frank Hanegraaf (directie en accountant), Patrick van den Heuvel (directie en accountant) , Chris-Stan van Daal (directie en accountant) en Camiel Stokkermans (directie en adviseur PZ)