Over de directie

Van Soest & Partners heeft in juli 2011 haar directie uitgebreid. Chris-Stan van Daal is als vennoot toegetreden, zodat de directie van Van Soest & Partners momenteel uit Frank Hanegraaf en Chris-Stan van Daal bestaat. Chris-Stan van Daal heeft de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent (AA) in januari 2007 afgerond en is sinds juli 2007 werkzaam bij Van Soest & Partners accountants en adviseurs. 

“Mijn toetreding tot de maatschap is een logische stap in mijn maatschappelijke carrière, waar ik erg blij mee ben”, zegt Chris-Stan van Daal. “In de praktijk en met betrekking tot mijn dagelijkse werkzaamheden leidt dit echter niet direct tot grote veranderingen. Ik was al als accountant het aanspreekpunt voor vele van onze zakelijke relaties. Die functie blijf ik vervullen.” Wij hebben alle disciplines in huis die een volwaardig accountantskantoor in huis behoort te hebben. Daarnaast zijn wij een laagdrempelig kantoor met een persoonlijk karakter, maar wij leggen de lat wel hoog voor onszelf. Dat betekent, dat wij onze eigen werkwijze kritisch tegen het licht houden, maar daarnaast ook goed luisteren naar onze klanten. Door bovenstaande redenen zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet, stellen beide vennoten.

Van links naar rechts Angelo Verhagen (teamleider MKB), Nicole Hanegraaf (teamleider accountant), Frank Hanegraaf (directie en accountant), Patrick van den Heuvel (teamleider en accountant) , Chris-Stan van Daal (directie en accountant) en Camiel Stokkermans (teamleider en adviseur PZ)