Geplaatst op 3 mei 2024

Graag willen wij u informeren dat onze gewaardeerde collega en mede eigenaar Frank Hanegraaf heeft besloten te gaan stoppen. 

Na ruim 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij Van Soest & Partners is Frank toe aan een nieuwe fase in zijn leven. Frank wordt in augustus 63 jaar en hij vindt dat de tijd is aangebroken om samen met zijn vrouw en (klein)kinderen te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Dit willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Graag nodigen wij u uit voor zijn afscheidsreceptie op vrijdag 30 augustus 2024 tussen 16.00 en 20.00 uur. U bent van harte welkom en verdere informatie hierover volgt nog. 
Op die dag willen wij Frank in het zonnetje zetten en bedanken voor zijn inzet, expertise en toewijding aan Van Soest & Partners.  

Gedurende de periode tot aan het vertrek van Frank, zullen wij ervoor zorgen dat alle lopende taken en verantwoordelijkheden naadloos worden overgedragen aan Nicole Hanegraaf en Mark Peters. Beiden zijn ze accountant, afkomstig uit de regio en hebben hun sporen reeds verdiend in de accountancy. Dit garandeert dat de continuïteit van onze dienstverlening aan u gewaarborgd blijft.

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot deze verandering of als u verdere informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op ons algemeen telefoonnummer: 
0412 – 45 90 00.

Erop vertrouwende u hiermee tijdig geïnformeerd te hebben, maar wij hopen u bovenal te mogen begroeten op 30 augustus aanstaande.

Bron: Fri, 03 May 2024 12:48:52 +0100

Deel dit bericht

Bel voor meer informatie

0412 – 45 90 00

of wij bellen u

Gerelateerde berichten

  • Uitbreiding directie Van Soest & Partners B.V.

    Een grote toekomstgerichte stap voor Patrick van den Heuvel en Camiel Stokkermans. Zij tekenden op 3 maart 2022 hun partnerschap bij Van Soest & Partners. Van Soest & Partners is ruim 40 jaar regionaal actief in de accountancy voor het