Over salarisverwerking en advisering

Vanzelfsprekend

De loonadministratie is 1 belangrijk onderdeel van uw bedrijf. U en uw werknemers willen dat deze goed, tijdig en correct geregeld wordt. Personeel aannemen is 1, maar alle administratieve gevolgen, tijd, kennis en wetgeving die hierbij komt kijken belemmert u als ondernemer in de ruimte om te doen wat u wilt en waar u goed in bent. Namelijk ondernemen!  

Er wordt van u verwacht dat u van alle nieuwe wetgeving op de hoogte bent, de loonstrook aan uw werknemers kunt uitleggen en ook nog eens een foutloze loonaangifte verzorgd. Graag willen wij het met u daar eens over hebben. Want het doen van de salarisadministratie betekent meer dan het bijhouden van de sociale en fiscale wetgeving, CAO en bedrijfstakregelingen. En uw werknemer verwacht van u dat dit goed gebeurd. 

Van Soest & Partners heeft een salarisservicebureau, dat gespecialiseerd is in salarisverwerking en employee benefits. Met name hebben wij ervaring in de moeilijk te verlonen CAO’s voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. De dienstverlening die wij te bieden hebben gaat nog veel verder. Zo verzorgen wij ook uw arbeidsovereenkomsten en de ziekmeldingen richting Arbo-dienst, UWV en verzekeringsmaatschappijen en staan u graag te woord omtrent arbeidsrechtelijke vraagstukken op het gebied van ontslag, WW, WIA en pensioenfondsen. Tevens bieden wij u de P&O scan aan om uw organisatie in kaart te brengen. Dit met als doel: kostenbesparing, risico-inschatting en ondernemen!

 

1 loket-gedachte

Wij horen uw vraag door te luisteren. Zodoende spreken wij 1 taal, uw taal.

U heeft 1 aanspreekpunt bij Van Soest & Partners. Hierdoor zijn en blijven de lijnen kort met totale ondersteuning bij 1 loket.

Beloven is doen

Daar kunt u bij Van Soest & Partners van op aan. 

Met de benodigde kennis en jarenlange ervaring denken wij met u mee voor nu en naar de toekomst toe.

 

Op maat

Door de toegenomen complexiteit van alle regels omtrent het voeren van 1 goede salarisadministratie, is het belangrijk om regelmatig te “sparren” met uw salarisadministrateur. 

Vertrouwen

Eigenlijk willen wij uw steun en toeverlaat zijn voor alles dat met uw personeel en salarissen te maken heeft.

Waarom…daarom!
  1. Verzorgen van uw gehele loonadministratie, tarief vanaf € 7,50 per loonstrook per maand.
  2. Advisering en ondersteuning bij arbeidsvoorwaarden.
  3. Advisering en ondersteuning bij arbeidsrecht.
  4. Advisering en ondersteuning bij aanname personeel.
  5. Advisering en ondersteuning bij kortings- en subsidiemogelijkheden.
  6. Advisering en ondersteuning bij fiscale en sociale wetgeving.
  7. Advisering en ondersteuning bij ontslag.
  8. 1-loket-gedachte.
  9. Informele Dienstverlening

Horen en zien = ervaren Daarom vertellen wij u graag wat wij voor u specifiek kunnen betekenen in een informeel gesprek bij u of bij ons. Een duidelijk en helder verhaal. 1 Overweging waard dus. Wilt u meer weten, bel ons of stuur een e-mail. Persoonlijk een afspraak komen maken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

pand soest acc
Waar

Cereslaan 4 5384 VT  Heesch 
salaris@soestacc.com 
Tel.nr.  0412 – 45 90 00 
Faxnr.  0412 – 45 90 01

Lonen

Bel voor meer informatie

0412 – 45 90 00

Of wij bellen u