Over onze diensten

Wij doen ons werk graag en goed, houden de kwaliteit hoog en omringen onze klanten – in een informele sfeer – met de grootst mogelijke zorg. Dat vinden wij heel normaal. Ons werk is onder te verdelen in verschillende diensten, maar wij bieden u een totaalpakket. Alles onder één dak. Het gaat erom dat we de zaken goed voor u regelen, zowel zakelijk als privé en zowel op korte als op lange termijn. Kijk voor een overzicht van onze diensten rechts in dit scherm. 

logo op gebouw van soest

Belastingadvies

Alle ondernemers hebben te maken met een verplichte belastingaangifte, welke wij als accountant voor u verzorgen, eventueel in samenwerking met onze fiscalist. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor vraagstukken van fiscaal-juridische aard. Hierbij kunt u denken aan herstructureringen, bedrijfsopvolging, ondernemersstructuur, etc.

hand schudden

Financiële administratie

Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is een must voor een goede bedrijfsvoering. Veruit de meeste bedrijven voeren zelf hun financiële administratie, maar ze doen graag een beroep op onze begeleidende rol. Ze vragen ons bijvoorbeeld om periodieke controles te houden. Wij verlenen doorlopend ondersteuning en staan altijd klaar voor advies. Ook voor bedrijven die hun financiële administratie in zijn geheel aan ons uit willen besteden, zijn wij u natuurlijk van dienst.

belastingadvies

Salarisadministratie

Als u werknemers in dienst neemt komt er veel bij kijken. Naast de periodieke loonverwerkingen verzorgen wij de correspondentie met de Belastingdienst, UWV, pensioenfonds en arbodienst voor u.

financiele planning

Financiële planning

Op basis van persoonlijke gesprekken en analyses stippelen wij samen met u een strategie uit, om uw toekomstige gewenste situatie te realiseren. Wij zijn u graag behulpzaam met o.a. het opstellen van resultaat- en liquiditeitsprognoses, opstellen kredietaanvragen, beoordelen financieringsaanvragen.