Over Multivers

Met de UNIT4 Multivers-lijn biedt UNIT4 financiële oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor het MKB. Diverse oplossingen uit deze productlijn zijn ook beschikbaar als onlineversie: UNIT4 Multivers Online. UNIT4 Multivers Online is web-enabled; de complete functionaliteit van de applicatie kan dus via het internet benaderd worden. Een uniek kenmerk van UNIT4 Multivers Online is dat gebruikers de applicatie ook lokaal kunnen installeren. Zij kunnen dus lokaal verder werken als de internetverbinding wegvalt. Zodra de verbinding hersteld is, kan de lokale database geüpload worden naar de provider, zodat de onlinegegevens direct weer actueel zijn. De UNIT4 Multivers-software is zeer open en makkelijk toegankelijk. U hebt dus snel inzicht in de administratie van uw cliënt. Bovendien bevat de software specifieke functionaliteit voor cliënt-kantoorverkeer, een naadloze aansluiting op de diverse accountancyproducten van UNIT4 en kunt u gebruikmaken van een standaardrekeningschema.

Online versies

Er zijn 4 online versies beschikbaar en wel de volgende:

 • UNIT4 Multivers Small, kleine ondernemingen
 • UNIT4 Multivers Medium, kleine en middelgrote ondernemingen
 • UNIT4 Multivers Large, kleine en middelgrote ondernemngen
 • UNIT4 Multivers Xtra Large, grote ondernemingen

De voordelen

 • U werkt altijd met de meest recente versie van de software.
 • Uw administratie is 24 uur per dag, 7 dagen per week overal via internet te benaderen.
 • U hebt altijd direct en snel inzicht in de laatste stand van zaken.
 • U kunt direct beginnen, zonder aanschafkosten en zonder software te installeren.
 • UNIT4 Multivers Online is 100% veilig. De expertise van UNIT4 op het gebied van gegevensbeveiliging en veilige internetverbindingen staat garant voor optimale bescherming van gegevens en privacy.
 • Uw accountant – wij dus – werken ook met deze software dus wij kunnen u snel en adequaat helpen en gegevens inlezen in onze programmatuur, wat ook weer kostenbesparend werkt.

Online boekhouden met UNIT4 Multivers Online

UNIT4 Multivers Online heeft dezelfde mogelijkheden (met uitzondering van enkele beheers- en onderhoudsfuncties) en modulestructuur als de lokaal geïnstalleerde versies. Het enige verschil is dat u nu uw boekhouding via het internet uitvoert.

Online boekhouden en applicatie lokaal installeren

Uniek aan UNIT4 Multivers Online is dat u de applicatie ook lokaal kunt installeren. Hebt u op een bepaald moment om wat voor reden dan ook geen internetverbinding voorhanden, dan kunt u lokaal verder werken, als u beschikt over een recente backup. Zodra u weer verbinding hebt, kunt u de database weer in de webomgeving plaatsen, zodat de online gegevens weer actueel zijn. Dit maakt UNIT4 Multivers Online tot een volwaardig en zeer betrouwbaar alternatief voor iedere ondernemer die de voorkeur geeft aan een online boekhouding. Het softwarepakket is zowel geschikt voor beginnende ondernemers met basiskennis van boekhouden, als voor ondernemers die zelf een complete administratie, inclusief volledige logistieke afhandeling, via internet willen voeren.

Gratis en vrijblijvend proberen?

Wilt u UNIT4 Multivers Online zelf ervaren? Dat kan! Bel/mail/fax ons met uw gegevens voor een proefversie en u ontvangt zo spoedig mogelijk daarna uw inloggegevens. U kunt dus meteen aan de slag. Zo bepaalt u zelf wanneer u alle voordelen van UNIT4 Multivers Online ontdekt. 30 dagen gratis. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen! Probeer nu gratis UNIT4 Multivers Online.

Direct bestellen ?

Als u het pakket al direct definitief wilt bestellen, ook dan graag een reactie naar ons toe zodat wij dit in gang kunnen zetten.

Prijzen (situatie 2019)

 • Multivers Small Online

  € 39,00 per maand € 29 + € 10,00 hostingkosten = € 39,00 per maand

 • Multivers Medium Online

  € 58,00 per maand€ 48 + € 10,00 hostingkosten = € 58,00 per maand

 • Multivers Large Online

  € 88,00 per maand€ 78 + € 10,00 hostingkosten = € 88,00 per maand

 • Multivers Xtra Large Online

  € 128,00 per maand€ 118 + € 10,00 hostingskoten = € 128,00 per maand

Heeft U in het verleden Multivers reeds aangeschaft, dan kunt U dit pakket laten hosten voor alleen € 10.00 per maand.

Veel gestelde vragen

 • Kan ik gegevens uitwisselen met mijn accountant? Met de versies van UNIT4 Multivers Online kunnen zowel u, als uw accountant, gezamenlijk toegang verkrijgen tot uw administratie.
 • Is UNIT4 Multivers Online veilig? UNIT4 Multivers Online is veilig. De expertise van UNIT4 op het gebied van gegevensbeveiliging en veilige internetverbindingen staat garant voor optimale bescherming van gegevens en privacy.
 • Kan ik facturen als een pdf bestand verzenden? Ja, dat kan in zowel UNIT4 Multivers Online als in UNIT4 Multivers Lite Online.
 • Waar kan ik terecht met vragen over de werking van de software? UNIT4 levert support op alle UNIT4 Multivers producten, zowel telefonisch als online via onze selfservicesite.

Voor nog meer informatie willen wij u verwijzen naar de site van Unit4: www.unit4multivers.nl en www.unidis.nl/boekhouden

Onze organisatie

Bel voor meer informatie

0412 – 45 90 00

Of wij bellen u