ZAQELIJK / PAUL VAN TUIJL

De mensen van ZAQELIJK zijn stuk voor stuk ervaren financiële adviseurs, met minimaal tien jaar relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening.

Onafhankelijk van elkaar denken zij hun werk beter te kunnen doen dan anderen. Arrogant? Zij vinden hunzelf eerder eigenwijs met gezonde ambitie! Dag in dag uit, week in week uit, beschikken zij over onderscheidend vermogen. Zij weten wat er speelt in de branche én zij spelen daarop in.

Naast hun jarenlange ervaring, beschikken zij over de juiste expertise, bancaire opleidingen en een uitgebreid netwerk. Zij hebben voldoende zelfkennis: wanneer zij denken dat ze het zelf niet beter kunnen, schakelen zij partijen uit hun netwerk in die bewezen beter zijn dan zij op dat specifieke gebied.

Zo beschikt ZAQELIJK binnen haar netwerk over agrarische & binnenvaart specialisten. Maar ook voor problematiek rondom het afdekken van valuta- en renterisico’s beschikken zij over specialisten in hun netwerk. Wanneer u als ondernemer een privé-financiering nodig heeft, weten zij de juiste specialisten voor u te vinden.

De financieringsregisseurs van ZAQELIJK onderscheiden zich omdat zij allemaal beschikken over het ZAQELIJK-DNA: betrokken, onafhankelijk, deskundig & persoonlijk.

Zie voor meer informatie over onze financierings-specialist Paul van Tuijl bij Onze diensten en dan onder het hoofdstuk Over uw financierings-specialist.

Bel voor meer informatie

0412 – 45 90 00

of wij bellen u